Британската певица Адел спечели три от четирите основни награди в

...
Британската певица Адел спечели три от четирите основни награди в
Коментари Харесай

Възходът на Адел: 45 кг. надолу, музикални рекорди с албум на развода и все така божествен глас

Британската певица Адел завоюва три от четирите съществени награди в тазгодишното издание на премиите БРИТ. А шлагерът „ Easy On Me” бе преди всичко в класацията за синглите за съвсем 10 поредна седмици и към този момент е най-добре представилата се в това отношение ария. Песента означи 217 300 продажби още през първата си седмица - най-високата стойност от 2017 година насам, следващият връх на Адел, с който засенчи АББА и Ариана Гранде.

През предходната година тя пусна на пазара своя " албум на развода " - " 30 ", който се предстоящо се трансформира в касов удар за 2021 година Освен това изпълнителката се завърна в светлината на прожекторите отслабнала с над 40 кг., още веднъж влюбена и с глас, по-мощен от всеки път.

Месеци наред светът не стопира да се възхищава на новата Адел. Тя свети, в последните три години певицата е упражнявала интензивно всеки ден от 2 до 3 пъти, макар разместените си гръбначни прешлени. Певицата споделя пред Vogue, че за нея тренировките са се трансформирали в метод да разпуска.

" Имах потребност да се пристрастя към нещо, с цел да си пооправя съзнанието ", признава Адел. А през днешния ден хората приказват за тялото й по този начин, както са го правели в последните 12 години. И в този момент се смее на нелепостите от рода на това, че е отслабнала, с цел да отмъсти на някогашния си. Ясно й е, че влиза в клишето на разведената жена, която претърпява промяна, тъй като се усеща малоценна без мъжа си, само че при нея това не е годно.

2017 година се оказва извънредно тежка за Адел. Тя минава през интервал на тревога и меланхолия, даже връзките със личния ѝ наследник стават напрегнати. Певицата взема решение да стартира да се грижи за себе си, посещава терапевт и работи върху проблемите си.

За развода си тя споделя, че повода не е в невярност или изменничество, а двамата просто са престанали да бъдат щастливи един с различен. За живота след развода, певицата споделя, че не е било елементарно, само че сега е щастлива с новото си гадже Пол, който я кара да се усеща добре и в сигурност.

Адел също по този начин желае да даде добър образец на сина си и счита, че за него е най-добре да я вижда влюбена и обичана. Звездата споделя още, че има да извърви дълъг път до себеоткриването си, само че е в вярната посока.

След петгодишна пауза музикалните критици дефинират албума на Адел като най-хубавия до момента. „ Вече знам какво желая и несъмнено знам какво НЕ желая “, споделя звездата от позицията на своите 33 години, тежестта на международната популярност, компликациите да намериш себе си в лабиринта от измислени герои и другари.

Именно прочувствените компликации, през които минава около развода си, стоят в основата на новия албум. Адел извървява дълъг път, до момента в който се научи да одобри себе си, да се отърси от виновността, да хареса и обича това, което е. Днес тя е образец за хиляди хора по света.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР