Британската певица Адел подаде документи за развод със съпруга си

...
Британската певица Адел подаде документи за развод със съпруга си
Коментари Харесай

Адел подаде документи за развод

Британската певица Адел подаде документи за бракоразвод със брачна половинка си Саймън Конеки в лосанджелиски съд, заяви Си Ен Ен.

Тя разгласи през април, че двамата са се разделили след тригодишен брак, само че ще отглеждат дружно сина си с обич.

Адел роди сина си Анджело през 2012 година. Британската суперзвезда, която е на 31 години, постоянно е била доста дискретна за персоналния си живот. Тя незадълбочено загатна, че се е омъжила за Саймън Конеки, откакто през 2017 година завоюва "Грами " за албум на годината. По време на награждаването Адел благодари на звукозаписната академия, на своя управител, на брачна половинка си и на своя наследник.

Конеки е прочут с това, че е съосновател на екологичната компания "Еко Уотър " за бутилирана вода. Средства от нея постъпват в благотворителната му организация "Дроп фор дроп ", която подкрепя с питейна вода страни, изпаднали в неволя. Той е бил капиталов банкер, само че през 2012 година сподели, че "се е отвратил от този лаком и подкупен свят ".

Адел издаде дебютния си албум "19 " през 2008 година Той зае първо място в английската ранглиста. Вторият й албум "21 " я направи международна мегазвезда, като оглави класациите в 30 страни, в това число Съединени американски щати и Англия. Тя не е издавала албум от 2015 година, когато излезе също доста сполучливия "25 ".

През март Адел беше снимана да излиза от звукозаписно студио в Ню Йорк. Вероятно тя работи върху нов албум.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР