Британската певица Адел направи изненадващо посещение на някои от пожарникарите,

...
Британската певица Адел направи изненадващо посещение на някои от пожарникарите,
Коментари Харесай

Адел изненада с торта огнеборци, гасили пожара в Лондон

Британската певица Адел направи изненадващо посещаване на някои от пожарникарите, взели участие в гасенето на пожара в " Гренфел Тауър " в западен Лондон предходната седмица, предава dnes.bg.

Неочакваното ѝ посещаване бе документирано от пожарникаря Роб Пети. В обявата във Фейсбук Пети написа: " Прекрасно момиче, същински земна, забавна и скромна. Красива ".

От пожарната описаха, че певицата просто се е появила, почукала на прозореца и споделила, че носи торта. След като отварят вратата, тя смъква слънчевите си очила и споделя: " Здравейте, аз съм Адел ". Всички били шокирани!

Пожарникарите описват още, че всички дружно пили чаша чай, след което певицата се включила към останалите за минута безмълвие. Огнеборците допълват: " Ние получихме толкоз огромна поддръжка от локалните и даже не можем да изкажем благодарността си ".

Това не е първият път, когато Адел показва поддръжката си за засегнатите от пламъците, които погълнаха кулата в ранните часове на предходната сряда.

Певицата беше забелязанd да утешава локалните поданици в бдението за жертвите ден след пожара.

Други звезди, които оказаха поддръжка на потърпевшите, са готвачът Джейми Оливър, певицата Лили Алън и артистът Том Харди, който сътвори и страница за набиране на пари в помощ за жертвите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР