Британската опозиционна Лейбъристка партия заяви днес, че премиерът Тереза Мей

...
Британската опозиционна Лейбъристка партия заяви днес, че премиерът Тереза Мей
Коментари Харесай

Мей все още води преговори с лейбъристите

Британската опозиционна Лейбъристка партия съобщи през днешния ден, че министър председателят Тереза Мей към момента не е постигнала пробив в договарянията за Брекзит и партията се притеснява, че един предстоящ закостенял водач може да се отметне от всяко заричане, обещано от настоящето държавно управление, оповестява Българска телеграфна агенция.

Вторият най-влиятелен човек при лейбъристите, техният основен финансист Джон Макдонел, представен от Ройтерс, сподели, че запазването на митническия съюз с Европейски Съюз е безусловно основно изискване за партията, само че към момента няма съглашение.

"Все още не виждаме забележителна смяна, каквато пожелаваме, с цел да можем да подкрепим едно съглашение ", сподели той.

Макдонел съпостави договарянията за Брекзит с държавното управление на Мей с опит да се подписа търговски контракт с компания, която всеки миг ще мине под ръководство на синдик.

Днес след съвещание на държавното управление на Мей негов представител сподели, че министрите са се съгласили за продължение на договарянията с Лейбъристката партия и са се разбрали по какъв начин да се действа отсега нататък. Той обаче акцентира, че държавното управление би трябвало да прокара съглашението за Брекзит с Европейски Съюз, преди депутатите да излязат в летен отпуск.

"Министрите, директно ангажирани с договарянията, обрисуваха детайлности за компромисите, които държавното управление е готово да разиска, с цел да се стигне до единодушие, което би разрешило на Обединеното кралство да напусне Европейски Съюз със съглашение допустимо най-скоро ", сподели представителят, представен от Ройтерс.

"Кабинетът се съгласи разискванията с лейбъристите да продължат, с цел да се види какво е допустимо. Разбрахме се обаче, че е неотложно да представим съглашението за евакуиране във формата на проектозакон в точния момент, с цел да може той да получи кралско утвърждение до лятната парламентарна почивка ", добави представителят.

Инвестиционната банка "Джей Пи Морган " сподели през днешния ден, че Тереза Мей надали ще оцелее на премиерския пост след края на юни. Въпреки впечатляващите й качества да оцелява, считаме, че времето й като водач консервативната партия, скоро ще свърши, се споделя в документ, изпратен на банката до клиентите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР