Британската министър-председателка започва да обсъжда тази седмица със своите министри

...
Британската министър-председателка започва да обсъжда тази седмица със своите министри
Коментари Харесай

Започва обсъждане на новото смело предложение на Мей за Брекзит

Британската министър-председателка стартира да разисква тази седмица със своите министри детайлите на обещаното от нея " ново самоуверено предложение " за Брекзит. Тя ще се опита за четвърти път да завоюва болшинство за одобряването му в Народното събрание, съобщи ДПА.

Очаква се на държавното съвещание във вторник да бъде подписан пакетът с оферти, който да бъде включен в законопроекта за излизане от Европейски Съюз, оповестява английската организация Прес асосиейшън. Според държавни източници законопроектът ще включва ограничения за отбрана на правата на работещите, бъдещи търговски спогодби с Европейския съюз, ограничения за запазване на околната среда и разпореждания за Северна Ирландия.
 ThinkStock/Getty Images
Лидерът на лейбъристката съпротива Джереми Корбин обаче сподели, че няма да поддържа законопроекта , който Мей ще внесе за гласоподаване в Народното събрание през юни.-->

Корбин сподели през вчерашния ден пред Би Би Си, че н е е чул в законопроекта да има нещо значително друго от досегашните три разновидността.

Преговорите за компромис сред консерватори и лейбъристи, които продължиха шест седмици, се провалиха в петък, ден откакто Мей се съгласи да предложи график за отдръпването си идния месец.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР