Британската министър-председателка Тереза Мей заяви днес, че произведените вчера местни

...
Британската министър-председателка Тереза Мей заяви днес, че произведените вчера местни
Коментари Харесай

Мей: Резултатите от местните ни избори показват неудовлетвореност от Брекзит

Британската министър-председателка Тереза Мей съобщи през днешния ден, че създадените през вчерашния ден локални избори са били "много сложни " за нейната Консервативна партия и резултатите демонстрират, че страната би трябвало да продължи със забавения развой на излизането си от Европейския съюз, съобщи Ройтерс.

"Това е мъчно време за нашата партия, и тези изборни резултати са признак за това. Има просто обръщение от вчерашните избори, както към нас, по този начин и км Лейбъристката партия: просто продължавайте и реализирайте Брекзит ", сподели Тереза Мей пред членове на Консервативната партия в Уелс.

Тя беше апострофирана от присъстващ в залата, който се провикна: "Защо не подадете оставка? Не ви желаеме! ", съобщи Асошиейтед прес.

Предварителните резултати демонстрират, че британските гласоподаватели са санкционирали консерваторите и лейбъристите на вчерашните избори за органи на локалната власт. При получени резултати от към половината от 259 региона, където имаше избори, ръководещите консерватори губят над 460 места.

Опозиционните лейбъристи, които се надяваха да усилят наличието си в локалните препоръки, губят 60, заяви АП. Досега консерваторите държаха към 60 % от над 8000-те места, се гласуваше през вчерашния ден в Англия и Северна Ирландия. В Лондон, Шотландия и Уелс нямаше избори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР