Британската марка мотоциклети Royal Enfield, ще присъства за първи път на

...
Британската марка мотоциклети Royal Enfield,
ще присъства за първи път на
Коментари Харесай

Royal Enfield дебютира в България

Британската марка мотоциклети Royal Enfield, ще участва за първи път на ревю в България – по време на Moto Expo 2019 (10-14 април зала Асикс Арена София, някогашна Фестивална) и ще показа новите си модели: Continental GT 650 и Interceptor 650, дружно с класическия Bullet 500.

Изцяло създадени в новия технологичен център на Royal Enfield в Лестершайър, Англия, издигнат единствено за 11 месеца от индийските притежатели на марката– Eicher motor Co.
RE е една от най-старите марки мотоциклети, водеща началото си през далечната 1901 година, създавани без прекъсване до през днешния ден и в процеса си на глобално разширение, ще бъде и за напред, една от най-иновативните марки в средния сегмент, запазващи качеството и изчистения банален тип на продуктите си. „ В един свят в който на продуктите е заложено планувано остаряване, ние от Royal Enfield разчитаме напълно на целенасоченото дълголетие “, споделя Руди Сингх, началник на компанията.

All-Express показва цялата гама на Dunlop

Също по време на мотоциклетното изложение Moto Expo 2019 главните вносители на Dunlop за България All-Express ще покажат най-новите си модели за настоящия сезон. Със своята близо 130 годишна история, Dunlop са се потвърдили като един от най-успешните производители на надеждни гуми освен в състезанията по мотоциклетизъм на писта, но и в мотокроса.

Тази година рекорден брой тимове, сред които Husqvarna, KTM, Kawasaki Racing Team, Wilvo Yamaha и други, избраха точно Dunlop за сезон 2019 в Световния шампионат по мотокрос.
Богатата спортна история на марката датира още от 1889 година, когато постига първата си победа в съревнование от сериите на остров Ман.

От 1969 година с мотоциклети с гуми Dunlop са подобрени редица върхове за скорост. Брандъд има съществено наличие и в Moto2, Moto3 и MotoGP класовете.

През сезон 2019 All-Express ще продължи да подкрепя българските състезатели по мотоциклетизъм във всички дисциплини, защото сигурната гума е един от основните съставни елементи за сигурността.

*Източник: Moto Expo 2019
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР