Британската любителка на мотоциклети празнува 100-ия си рожден ден и

...
Британската любителка на мотоциклети празнува 100-ия си рожден ден и
Коментари Харесай

100-годишна любителка на мотоциклетите разкри тайната на своето дълголетие

Британската любителка на мотоциклети чества 100-ия си рожден ден и разкрива тайната на своето дългоденствие, заяви Hull Live.

Роуз Федърстоун отпразнува значимото събитие в старешки дом в покрайнините на родния си град Кингстън ъпон Хъл в Йоркшир. През военните години дамата е работила като кондуктор в рейс, а по-късно в родилна болница и в авиокосмическата компания British Aerospace.

Пенсионерката описа, че обичаните ѝ занимания през свободното време са каране на мотоциклети със брачна половинка си и плетене. Като причина за дълголетието си Федърстоун уточни обичаната си работа и дейния метод на живот. „ Моят съвет е да работите интензивно и в никакъв случай да не се отказвате. Но би трябвало да изпитвате наслаждение от това. И не се забърквайте в разногласия, в случай че те могат да бъдат избегнати “, предизвести столетничката младежите. Тя добави, че е значимо също да употребявате добър крем за лице и да не губите възприятие за комизъм.

В чест на 100-ия ѝюбилей Федърстоун получи приветствена картичка от кралица Елизабет II, а личният състав на старческия дом провежда особено празненство, на което участваха родственици и другари на героинята на деня.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР