Британската Лейбъристка партия нанесе съкрушителен удар на консерваторите на премиера

...
Британската Лейбъристка партия нанесе съкрушителен удар на консерваторите на премиера
Коментари Харесай

Британската Лейбъристка партия нанесе двоен удар на консерваторите на премиера Риши Сунак

Британската Лейбъристка партия нанесе пагубен удар на консерваторите на премиера Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир,, като завоюва през днешния ден частичните избори за двама нови депутати при избор, който свидетелства, че опозиционната партия е на път да победи и на парламентарните избори по-късно тази година, съобщи Ройтерс.

Двойното проваляне акцентира влошеното положение на ръководещата Консервативна партия на Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, и няма да способства за усмиряване на вътрешнопартийните рецензии против него поради опасенията, че консерваторите могат да бъдат разгромени на изборите за парламент и желаят той да промени курса си.

Сунак, 43-годишен някогашен капиталов банкер, продължава да се мъчи да възвърне позициите на своята партия, при все това в разнообразни моменти през последната година се прояви като самоуверен модернизатор, след това като постоянен технократ, а в този момент и като човек, който се нуждае от повече време, " с цел да се придържа към проекта ", тъй като, по думите му, този проект работи.

При състояние, че английската Лейбъристка партия води в социологическите изследвания, Сунак може да се подчини на настояванията на някои консерватори, с цел да предложи на все по-недоволните английски гласоподаватели по-дясно насочена консервативна стратегия преди изборите.

Лейбъристите завоюваха с 13 844 гласа против 7408 гласа за ръководещата Консервативна партия в централния британски град Уелингбъро, а в град Кингсууд в Югозападна Англия Лейбъристката партия получи 11 176 гласа против 8675 гласа за претендента на консерваторите.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР