Британската кралица заяви, че Обединеното кралство ще успее в битката

...
Британската кралица заяви, че Обединеното кралство ще успее в битката
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II: Ще успеем в битката срещу коронавируса

Британската кралица съобщи, че Обединеното кралство ще успее в борбата против пандемията от ковид в рядко послание към нацията на фона на известията за следващ връх жертви, достигнали съвсем 5 хиляди, оповестява БНР.

„ Изправяли сме се пред провокации и преди, само че това е друго “, означи кралица Елизабет Втора. „ Този път ние сме дружно с всички народи по света в общо изпитание, като използваме огромния прогрес на науката и инстинктивния ни блян да се излекуваме “, добави английският монарх. Тя благодари на хората, че съблюдават наредбите на държавното управление да си седят вкъщи и на всички, „ които се сплотиха, с цел да оказват помощ на останалите “. Кралицата благодари и на основните служащи, като уточни, че „ всеки работен час ни доближава до връщането към естествените времена “. И 93-годишната кралицата изрази оптимизъм в нейния апел.

" Заедно ние се борим с това заболяване и желая да ви вдъхна убеденост, че в случай че останем обединени и непоколебими, тогава ще го победим “, уточни английският монарх.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР