Британската кралица отново демонстрира любовта си към състезателните коне, като

...
Британската кралица отново демонстрира любовта си към състезателните коне, като
Коментари Харесай

Елизабет II демонстрира любовта си към конете

Британската кралица още веднъж показва любовта си към спортните коне, като им посвети съвсем целия си ден при визитата в графство Съмърсет.

Нейно Величество беше посрещната в конюшните на треньора Пол Никълс. Шест от неговите превъзходни спортни животни бяха показани на 92-годишната кралица. Тя ги погали и нахрани с моркови.

Известно е увлечението на Нейно Величество по спортните коне. Тя им е почитателка още от детството си, когато за пръв път получава като подарък шетландско пони. Елизабет Втора е доста добър ездач и самата тя има спортни коне.

Кралицата се срещна и със студенти от университета в Бат, които работят по проучвателен планове, свързани с гръбначни пострадвания при практикуването на конни спортове, оповестяват от Българска телеграфна агенция. По-късно тя посети школата Кингс Брютън, учредена през 1519 година.

Във връзка на 500-годишния й празник, Нейно Величество откри новия музикален център на школата. Тя стана кръстница и на един от конете на полицейския отряд в Ейвън и Съмърсет. Посещението на кралската персона приключи с разглеждане на галерията Хаузер и Вирт в Съмърсет.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР