Британската кралица Елизабет Втора заяви, че приоритетът за правителството на

...
Британската кралица Елизабет Втора заяви, че приоритетът за правителството на
Коментари Харесай

Елизабет Втора: Приоритетът на Великобритания е да постигне възможно най-доброто споразумение за Брекзит

Британската кралица Елизабет Втора съобщи, че целта за държавното управление на премиера Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила е да обезпечи допустимо най-хубавото за Англия съглашение за Брекзит и че кабинетът ще се стреми към допустимо най-широк консенсус по изискванията на излизането от Европейски Съюз, съобщи Ройтерс.

В тирада пред Народното събрание, в която показа програмата на държавното управление, кралицата съобщи, че държавното управление ще вкара закон за превръщане на законодателството на Европейски Съюз в английско и ще ползва нови политики в имиграцията, интернационалните наказания, нуклеарната сигурност, земеделието и риболова.

"Приоритетът на моето държавно управление е да обезпечи най-хубавото допустимо съглашение за излизане на страната от Европейски Съюз. Моите министри са подготвени да работят с Народното събрание, локалните управляващи, деловите среди и други по построяването на допустимо най-широк консенсус за бъдещето на страната отвън Европейски Съюз ", сподели кралицата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР