Британската кралица Елизабет Втора върна на австралийско 5-годишно момиченце плюшената

...
Британската кралица Елизабет Втора върна на австралийско 5-годишно момиченце плюшената
Коментари Харесай

Кралицата върна забравена играчка на австралийско момиченце

Британската кралица Елизабет Втора върна на австралийско 5-годишно момиченце плюшената маймунка, която то си не запомнило при посещаване на Бъкингамския замък.

Малката Савана Харт от град Аделаида взела със себе си маймунката Хариет, една от шестте сходни играчки от детската ѝ градина, когато тръгнала със фамилията си на екскурзия в Европа.

Майката на Савана си дала сметка, че играчката липсвала при завръщането им в родината. От детската градина на детето написали общително писмо до кралицата, в което обяснили за случая с обичаната Хариет. Били изпратени фотоси с разнообразни пътешествия на маймунката по света, които дребната Савана саморъчно подписала, написа Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

На идната седмица бил получен отговор от Бъкингамския замък. От него станало ясно, че Хариет е попаднала в положителни ръце и е била снимана на разнообразни места в Бъкингамския замък. Не след дълго изгубената играчка била изпратена назад в Австралия в чудесна компания. Тя била съпроводена от нов другар - плюшеното корги Рекс от магазина за сувенири в Бъкингамския замък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР