Британската кралица Елизабет Втора свиква утре семейно съвещание. Ще бъде

...
Британската кралица Елизабет Втора свиква утре семейно съвещание. Ще бъде
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II свиква семейна среща заради случая с Хари и Мегън

Британската кралица Елизабет Втора привиква на следващия ден фамилно заседание. Ще бъде разисквано решението на принц Хари и брачната половинка му да се откажат от кралските си отговорности и да поемат самостоятелен път. Това ще е първата среща на принца с баба му, откогато беше оповестено невижданото решение. Очаква се Меган да се включи по телефона от Канада. Пресата следи от близко събитията към принц Хари и Меган. Във фокуса на вниманието излезе и канадското градче, където те прекараха 6 седмици в края на предходната година.

Камерите наблюдаваха английската кралица, която отиде на черква в Сандрингам преди утрешната фамилна среща. На нея ще участват престолонаследникът принц Чарлз и синовете му Уилям и Хари. Очаква се Меган да се включи по телефона от Канада. Надеждата е да се стигне до последваща стъпка в процеса, с който ще се решат новите връзки на Хари и Меган с кралското семейство, оповестява Би Би Си и отбелязва, че има съществени трудности.

 "Светска блъсканица ": Принц Хари и Мегън се разделят с кралските си отговорности
Нова година, ново начало, нови кавги - по този начин ще стартираме първата ни за годината среща. Без подозрение тази седмица беше изпълнена с забавни събития...

След като двойката разгласи, че желае да стане финансово самостоятелна, английският вестник " Таймс " събщи, че Меган Маркъл ще озвучава анимационни филми на " Дисни ", а компанията се е заела с подаяние за активност по избавяне на слонове. Това не е публично доказано, само че Ройтерс напомня диалог на принц Хари с шефа на " Дисни " Боб Айгър това лято.

Екип на организацията посети градчето Норт Санич на канадския остров Ванкувър. В тази къща, съгласно английската преса, фамилията е прекарало ваканцията си в края на предходната година. Има спекулации, че Меган е отишла там при настоящето си завръщане в Канада, където е бебето Арчи. Хората тук се вълнуват от ориста на фамилията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР