Британската кралица Елизабет Втора ще призове в коледното си послание

...
Британската кралица Елизабет Втора ще призове в коледното си послание
Коментари Харесай

Британската кралица призовава за добронамереност и уважение в коледното си послание

Британската кралица Елизабет Втора ще призове в коледното си обръщение към нацията за вслушване в обичайно свързваните с Коледа апели за мир и доброжелателност и ще подчертае, че хората би трябвало да демонстрират взаимно почитание даже когато имат дълбоки разлики, съобщи Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.

92-годишната кралица ще приказва и за смисъла на фамилията и другарството. През миналата година нейният внук принц Хари се ожени за родената в САЩ актриса Меган Маркъл.

В продължение на цялото си 66-годишно ръководство кралицата е избягвала да разяснява противоречиви интернационалните или политически проблеми. В фрагментите от речта й, оповестени от Бъкингамския замък, тя не загатва провокиралото доста разногласия и бурни реакции посещаване на президента на САЩ Доналд Тръмп в страната през миналата година, нито несигурността, обвързвана с идното следващата година овакантяване на Европейски Съюз. Но говорейки за раждането на Исус Христос, тя ще съобщи, че счита, " че неговото обръщение за мир на Земята и доброжелателност към всички в никакъв случай няма да спре да бъде настоящо. То може да бъде чуто от всички и остава също толкоз належащо, както постоянно е било ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР