Британската кралица Елизабет Втора и останалите старши членове на кралското

...
Британската кралица Елизабет Втора и останалите старши членове на кралското
Коментари Харесай

Британското кралско семейство спешно търси изход от ситуацията с Хари и Меган

Британската кралица Елизабет Втора и останалите старши членове на кралското семейство се пробват незабавно да изготвят проект за принц Хари и брачната половинка му Меган след шокиращото решение на двойката да се отдръпна от кралските си отговорности и да прекарва огромна част от времето си в Северна Америка, оповестява Ройтерс.

Херцогът и херцогинята на Съсекс " свариха неподготвени " кралицата и останалите членове на фамилията, оповестявайки желанието си да водят по-независим живот, който се надяват да финансират сами. Кралски източник дефинира решението като " мъчително и разочароващо " за семейството.

Хари и Меган не са се съветвали по отношение на направеното в Инстаграм известие нито с кралица Елизабет Втора, посветила живота си на публичния си дълг, откакто през 1952 година наследява татко си на английския престол, нито с престолонаследника принц Чарлз.

" Избрахме тази година да създадем смяна, да стартираме да играем нова, прогресивна роля. Възнамеряваме да се оттеглим от отговорностите на старши членове на кралското семейство и да работим, с цел да станем финансово самостоятелни, като освен това ще продължим изцяло да поддържаме Нейно Величество кралицата ", оповестиха в Инстаграм Хари и Меган, наричани публично херцог и херцогиня на Съсекс.

Двойката показа, че е обмисляла решението си от месеци, както и че ще разпредели времето си поравно сред Англия и Северна Америка. Това ще обезпечи на Хари, Меган и сина им Арчи нужното им пространство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР