Британската кралица Елизабет Втора и нейният съпруг принц Филип отбелязват

...
Британската кралица Елизабет Втора и нейният съпруг принц Филип отбелязват
Коментари Харесай

Елизабет II и принц Филип отбелязват 72 години от сватбата си

Британската кралица Елизабет Втора и нейният брачен партньор принц Филип означават през днешния ден 72 години от своята женитба.

Събитието обаче е помрачено от влошеното здравословно положение на херцога на Единбург. Близки до кралското семейство показаха угриженост за здравето на принц Филип след известия, че постоянно му прилошава по време на престоя му в имението Сандрингам.

Херцогът на Единбург, който е на 98 години, в този момент е настанен в Wood Farm – петстайна къща в имението Сандрингам, където прекарва времето си главно в четене и „ извършване на дребни, незначителни неща “, както обявиха очевидци. Един от вестниците написа, че до неотдавна принц Филип е бил доста деен за възрастта си, като е ходел за риба и е карал колата си сред именията, само че откогато катастрофира през януари към този момент не кара по публични пътища, съобщи БНР.

Внушителен боен церемониал за рождения ден на кралица Елизабет Втора

Бъкингамският замък няма формален коментар за здравословното положение на принц Филип. Според някои източници двамата няма да честват дружно паметната дата точно поради положението на брачна половинка на кралицата, която е на 93 година и продължава да извършва отговорностите си.

Медиите напомнят, че принцеса Елизабет и Филип са се срещнали за първи път през 1934 година, пет години по-късно стартира любовната им връзка, с цел да се стигне до 20 ноември 1947 година и сватбата в Уестминстърското абатство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР