Британската кралица Елизабет II се е завърнала в Бъкингамския дворец

...
Британската кралица Елизабет II се е завърнала в Бъкингамския дворец
Коментари Харесай

Елизабет II се е върнала в Бъкингамския дворец

Британската кралица Елизабет II се е завърнала в Бъкингамския замък в Лондон, макар пандемията от ковид, оповестява в. „ Ивнинг Стандарт ".
Почивните дни кралицата е прекарала в Уиндзор, намиращ се в графство Бъркшър на към 40 км от английската столица. В понеделник тя не е имала планувани публични мероприятия, само че е решила да се върне „ за работа с документи " в Бъкингамския замък.

В неделя в. „ Сън " написа, че 93-годишната кралица и нейният 99-годишен брачен партньор принц Филип могат да бъдат сложени под карантина в кралското имение Сандрингам в графство Норфолк, където непрекъснато работят единствено няколко десетки души, което е надалеч по-малко от чиновниците в Бъкингамския замък и Уиндзор. Заради своята почетна възраст кралската двойки влиза в рисковата група.

Министърът на опазването на здравето и обществената политика Мат Хенкок съобщи в неделя, че държавното управление предлага на хората на възраст над 70 години да се самоизолират за период до 4 месеца. Към момента във Англия са доказани над 1500 случая на заразяване с ковид, 55 души са умряли, от тях 23 - в Лондон.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР