Британската кралица Елизабет II посегнала на племенника си, виконт Дейвид

...
Британската кралица Елизабет II посегнала на племенника си, виконт Дейвид
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II посегнала на свой племенник пред сър Елтън Джон

Британската кралица Елизабет II протегнала ръка на племенника си, виконт Дейвид Линли, пред очите на сър Елтън Джон. Това споделя самият артист в своята автобиографична книга „ Аз, Елтън Джон “, която от през днешния ден към този момент е на пазара.

По време на едно кралско тържество, на което бил поканен и Елтън, Нейно Величество предиздвикала Дейвид да се погрижи за сестра си, лейди Сара Армстронг-Джоунс, която се отдръпнала от събитието, защото се почувствала зле. Той обаче ѝ отказал и с цел да му напомни коя е тя, Елизабет II няколко пъти го блъснала леко по лицето с думите: „ Не спори с мен, аз съм КРАЛИЦАТА! “.

После виконтът извършил заръката ѝ, а когато видяла, че Елтън Джон е станал очевидец на случката, му намигнала и се отдалечила. „ Знам, че общественият имидж на кралицата не е напълно леконравен, само че... в персоналния си живот може да е доста смешна. “, прибавя поп изпълнителят.

Това не е единствената любопитна детайлност към живота на кралското семейство, която влиза в записките. Така да вземем за пример, именитият музикант разкрива още, че актьорите Ричард Гиър и Силвестър Сталоун един път се сбили за принцеса Даяна, след раздялата ѝ с принц Чарлз. А за поп иконата Майкъл Джексън прави неприятните разкрития, че е бил психологично болен. " Познавам Майкъл, откогато беше на 13-14 години. Той бе най-очарователното дете, което може да срещне човек. Но в даден миг през годините стартира да се откъсва от света и действителността, сходно на Елвис Пресли. Само Господ знаеше какво е в главата му и какви хапчета взима, само че всякога, когато го видех, по-късно в годините, си мислех " горкият човек тотално си е изгубил мозъка ". И не го споделям метафорично. Той в действителност беше психологично болен и смущаваше хората към себе си ", твърди Елтън Джон в автобиографията си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР