Британската кралица Елизабет II и снаха ѝ – херцогинята на

...
Британската кралица Елизабет II и снаха ѝ – херцогинята на
Коментари Харесай

Кралицата и Кейт Мидълтън смълчаха света

Британската кралица Елизабет II и снаха ѝ – херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, съумяха да изненадат освен Англия, само че и целия свят. Всичко това се случи точно и поради Коледните празници.

Преди време стана ясно, че Кейт и брачният партньор ѝ – английският принц Уилям, са домакини на специфичен коледен концерт „ Заедно на Коледа “, на който водещи бе точно кралската двойка. Точно там Кейт разкри по какъв начин наподобява „ идеалната коледна визия “.

Но това, което направи херцогинята на Кеймбридж пред погледа на целия свят, съумя да смае всички.

В същото време английската кралица употребява обичайното си Рождествено обръщение, с цел да отдаде дълбока прочувствена респект към умрелия ѝ брачен партньор принц Филип по-рано през годината.

И по този начин – Кейт изненада британците за Коледа, като сподели един от скритите си гении, а точно свиренето на пиано.

Съпругата на принц Уилям се включи в осъществяването на песента „ For Those Who Can't Be Here “ на Том Уокър. Според близки на кралската персона преди да излезе на сцената Кейт е била доста обезпокоена. Тя е свирила на пиано от дребна, само че от дълго време не е имала шанса да покаже качествата си пред аудитория.

Благотворителното събитие беше проведено за набиране на средства за помагане на хора с алкохолна и наркотична взаимозависимост.

В същото време английската кралица употребява обичайното си Рождествено обръщение, с цел да отдаде дълбока прочувствена респект към умрелия ѝ брачен партньор принц Филип по-рано през годината.

В прочувствено и трогателно послание 95-годишната Елизабет Втора изясни по какъв начин тя и останалата част от фамилията ѝ са се подготвяли за първата им Коледа без принц Филип, на която неговият прочут смях тъжно ще липсва. На бюрото пред нея се виждаше фотография, на която са тя и починалият ѝ брачен партньор.

Говорейки в доста персонален проект кралицата напомни това, което най-вече е харесвала в брачна половинка си:

„ Чувството му за дълг, интелектуално любознание и дарба да откри смешното във всяка една обстановка, бяха неповторими “, показа кралицата.

Давайки висока оценка на неговото дело, Елизабет II съобщи, че е доста горда от метода, по който принц Чарлз и принц Уилям са поели щафетата от него, изключително що се отнася до рецесията с климата.

Като благодари на всички, които са ѝ изпратили съболезнования, когато Херцогът на Единбург умря през април, кралицата съобщи, че изцяло осъзнава какъв брой сложна може да бъде Коледа за мнозина, изгубили околните си, акцентирайки и пандемията.

Говорейки и за други членове на фамилията обаче кралицата нито един път не загатна междинния ѝ наследник Андрю или внука ѝ принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл – тройката, която се отдръпна от монархическите си отговорности. Тя обаче загатна Лилибет - дъщерята на Хари и Меган, едно от четирите правнучета, родени през отиващата си 2021 година. Кралицата бе облечена в алена рокля и със същата брошка, която е носила по време на медения си месец през 1947 година.

Междувременно бе обявено, че въоръжен 19-годишен мъж е бил задържан на територията на двореца Уиндзър, където кралицата тази година ще посрещне Рождество в фамилно обграждане, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР