Британската кралица често се повява с ярки тоалети, мака да

...
Британската кралица често се повява с ярки тоалети, мака да
Коментари Харесай

Защо Елизабет втора се облича в ярки цветове

Британската кралица постоянно се повява с ярки тоалети, мака да се придържа към закостенял жанр на обличане. Тя поставя облекла с цикламен, лимонено-жълт, ярко-зелен, кралско-син и други пъстри цветове. Мнозина се питат за какво тя залага на такива багри и нюанси.

 Да го кажеш като Кралица (СНИМКИ)
Да го кажеш като Кралица (СНИМКИ)

Елизабет II направи категоричен намек за Брекзита, като употребява...

Е, отговорът на този въпрос към този момент е прочут. Той пристигна от снаха ѝ Софи или графинята на Уесекс, която е брачна половинка на най-малкия наследник на кралицата принц Едуард. И по този начин кралският избор се дължи освен на персоналните желания, само че и с цел да бъде видяна Елизабет Втора от хората.

 Един човек на планетата няма потребност от паспорт. Вижте за какво
Един човек на планетата няма потребност от паспорт. Вижте за какво

Кралица Елизабет втора няма потребност от документи, с цел да отиде където си изиска

Когато кралицата се появява на публични мероприятия, постоянно множеството, което желае да я види, се проточва на десетки метри. Обличайки се с ярки цветовете, кралицата дава опция на всеки да бъде забелязана отдалеко или да видяно по-отблизо допи копчето на палтото ѝ, с цел да каже индивидът от тълпата след време, че е видял самата Елизабет Втора - най-дълго управлявалата кралица в света.

 Снимка 300270

Това разкрива София за документалния филм " The Queen At 90 ", предава националната телевизия. Той е отдаден на най-значимите събития в живота на английската монархия през 65-те години ръководство на Елизабет Втора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР