Британската компания за търговия с автомобили Bristol Street Motors проведе

...
Британската компания за търговия с автомобили Bristol Street Motors проведе
Коментари Харесай

Изчитането на упътването за модерно Audi отнемало 12 часа

Британската компания за търговия с коли Bristol Street Motors организира проучване върху управленията за употреба на актуалните коли и какъв брой време лишава прочитането им. Оказва се, че някои упътвания имат размера на романи, а повече от половината притежатели в никакъв случай не са поглеждали в тях.
 Изчитането на упътването за съвременно Audi отнемало 12 часа

Лидер по най-дълго управление на потребителя е Audi A3, което съдържа 167 699 думи, а за изчитането му са нужни към 11 часа и 45 минути. За съпоставяне романът на Джоан Роулинг " Хари Потър и Нечистокръвния принц " се състои от 168 923 думи и може да се прочете за 11 часа и 50 минути.

 Изчитането на упътването за съвременно Audi отнемало 12 часа

Най-късото напътствие, намерено от създателите на проучването, е управлението за употреба на Vauxhall Zafira. В него има единствено 37 147 думи, които могат да бъдат изчетени за 2 часа и 36 минути.

Проучването, извършено измежду 350 автомобилисти, демонстрира, че 60% от английските водачи в никакъв случай не четат упътванията на колите си. 37 на 100 поглеждат управлението единствено при положение на някаква щета, а останалите търсят решение на проблемите в интернет или от познати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР