Британската компания Expanscape представи първия в света лаптоп със седем

...
Британската компания Expanscape представи първия в света лаптоп със седем
Коментари Харесай

Представиха първия в света лаптоп със седем екрана

Британската компания Expanscape показа първия в света преносим компютър със седем екрана. Информацията съобщи профилираният уебсайт Tech News, представен от организация " Фокус ".
Екраните на Aurora 7 са с разнообразни размери и разграничителни качества.
Лаптопът разчита на процесор Intel Core i9 9900K и графичен ускорител Nvidia GTX. Четири от екраните са с диагонал от 17,3 инча и 4K резолюция, до момента в който останалите три са 7-инчови, единият от които е вграден в работния плот на компютъра.
Уточнява се, че Aurora 7 е проектирана за потребностите на откриватели, разработчици, основатели на наличие и други специалисти в региона. Вградената акумулаторна батерия може да обезпечи цялата сила, нужна за работата на преносим компютър, без потребителят да се нуждае от в допълнение зареждане за избран интервал от време.

SIEM/RedTeaming/CyberSecurity/DevSecOps/ContentCreation/Trading, The Expanscape Aurora7 does it all with a i9 9900k, Up to 128GB of RAM, Integrated 4x 17.3 4K/UHD Screens, 3x1920x1200 screens and a mini system monitoring screen. #CES #CES2020 #DevOps #SecOps #CyberSecurity #GNS3 pic.twitter.com/uq9wigvXmC
— ExpanscapeUK - Multiscreen Mobile Devices. (@ExpanscapeUK) January 6, 2020
Към сегашния миг не е ясно какъв брой ще коства преносимият компютър. Компанията разгласява фотоси на Aurora 7 на своя уеб страница и разгласи, че ще разкрие цялостните спецификации на устройството в идващите дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР