Британската Камара на общините се събра в сряда на заседание,

...
Британската Камара на общините се събра в сряда на заседание,
Коментари Харесай

Британската Камара на общините се събра на заседание

Британската Камара на общините се събра в сряда на съвещание, откакто през вчерашния ден Върховният съд постанови, че разпускането ѝ от премиера Борис Джонсън е нелегално.

Джонсън ще приказва по-късно през днешния ден пред депутатите и ще разяснява правосъдното решение, с което не е склонен, сподели негова говорителка, представена от Ройтерс. Тя удостовери решимостта на английския министър председател страната да излезе от Европейския съюз на 31 октомври, както е планувано.

Междувременно английският министър председател Борис Джонсън развесели делегатите в Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк, сравнявайки Брекзита и митичния воин Прометей, съобщи ДПА.

Според гръцката митология, висшото провидение Зевс е санкционирал Прометей, оковавайки го за планина, където орел кълвял черния му дроб.

" Черният му дроб бил кълван от орел и всякога, когато дробът му израснел още веднъж, орелът се прибирал и го кълвял още веднъж. И това продължавало постоянно. Донякъде като това, което става с Брекзит във Англия, в случай че някои от нашите депутати получат това, което желаят ", съобщи английският министър председател, получил образованието си в Итън.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР