Британската хеви метъл група Judas Priest ще оглави втория ден

...
Британската хеви метъл група Judas Priest ще оглави втория ден
Коментари Харесай

Титаните от Judas Priest с голяма изненада в Пловдив!

Британската хеви метъл група Judas Priest ще оглави втория ден (21 юли) на фестивала Hills of Rock в Пловдив. Наред с представянето на Firepower, което е името на идния им 18-ти студиен албум, те подготвят и огромна изненада на почитателите си - бандата ще показа всичките си шлагери с необикновено мултимедийно шоу и титанична метъл мощност. 
Фестивалът Hills of Rock 2018 ще се организира за втора поредна година като част от програмата на "Пловдив 2019 " на 20 и 21 юли на Гребната база в Пловдив. Билетите за него са в една ценова категория и към този момент са в продажба - до 31 декември 2017 година ще са на цена от 80 лв.. До края на годината може да си закупите и смесен билет за фестивала дружно с концерта на Iron Maiden на Hills of Rock Exclusive на цена от 120 лв..
Зашеметяващата кариера на Judas продължава повече от 40 години и има извънредно въздействие върху музикалната сцена. Доказателство за това е и последният им студиен албум Redeemer of Souls (2014), който дебютира на 6-то място в Билборд 200. Тяхната известност и престиж на международната музикална сцена са несравними. Неслучайно ги назовават "Metal Gods " ( "Боговете на метъла "), което произлиза от едноименната им ария. Групата е продала повече от 50 милиона копия на албумите си по целия свят. Очаквайте напълно скоро още информация за останалите групи, които следва да забележим на сцената на Hills of Rock 2018. Билети могат да бъдат закупени онлайн.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР