Британската група „Колдплей“ обяви, че няма да прави турне, с

...
Британската група „Колдплей“ обяви, че няма да прави турне, с
Коментари Харесай

„Колдплей“ няма да правят турне с новия си албум, защото вредят на природата

Британската група „ Колдплей “ разгласи, че няма да прави турне, с което да промотира новия си албум, тъй като по този метод вредят на природата, написа Би Би Си.

„ Ще помислим по какъв начин турнето ни може да повлияе позитивно на околната среда. Всички би трябвало да помислим по какъв начин тъкмо да свършим работата си най-добре “, разяснява фронтменът на бандата Крис Мартин.

В момента английската тайфа се намира в столицата на Йордания Аман, където ще изнесе два концерта. Те ще бъдат стриймвани онлайн в „ ЮТуб “, като единият ще бъде по изгрев слънце, а другият – по залез. Концепцията за осъществяванията е огледална на двете половини на новия им албум Everyday Life.
Емоционален видеоклип на дете с аутизъм трогна английската група " Колдплей " (ВИДЕО) То е снимано по време на концерт на бандата
„ Следващото ни турне ще бъде допустимо най-хубавата еко версия. Ще бъдем доста разочаровани, в случай че отделим каквито и да било нездравословни излъчвания “, добавя Мартин.

На 25 ноември групата ще има единствено още един концерт в Природонаучния музей на Лондон, като всички доходи ще бъдат дарени за запазване на природата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР