Британската дизайнеркаСара Бъртън доведе модна къща Alexander McQueen в Ню

...
Британската дизайнеркаСара Бъртън доведе модна къща Alexander McQueen в Ню
Коментари Харесай

Дизайнерката Сара Бъртън доведе модна къща Alexander McQueen в Ню Йорк

Британската дизайнерка Сара Бъртън докара фешън къща Alexander McQueen в Ню Йорк за първи път от 23 години с ревю във вторник вечерта измежду големи купчини дървени стърготини, подредени в необитаем склад в Бруклин, съобщи Асошиейтед прес.

Мицелът - гъбена опция на кожата, беше тематика на ревюто на Бъртън и присъстваше в някои от есенно-зимните ѝ решения, без да е употребен напълно за направата на облекла. Дизайнерката съобщи пред публицисти след дефилето, че към момента опитва с устойчива кожа от гъби и други други възможности, като към този момент се придържа към същинската.
 Сара Бъртън Българска телеграфна агенция

Сара Бъртън откри ревюто с асиметрична рокля с бюстие от черна кожа. Други тоалети в черно се редуваха с неоново жълто, зелено, алено, оранжево и синьо. Дизайнерката заложи и на бели двуредни костюми с резултат на спрей в жълто и черно. Друг костюм, изискан в същия жанр, само че в алено, подсети за известното пролетно ревю на Маккуин през 1999 година Тогава роклята на модела Шалом Харлоу беше украсена с багра, разпръсната от движещи се роботи.

Един от моделите на Сара Бъртън разноски по подиума разноцветен плетен пуловер с голяма жълта гъба начело. 
Психеделичното положение на духа на английската дизайнерка се придвижи и в други визии, в това число рокля от черен тюл с яркочервени и светещи оранжеви кристални мъниста и бродерия от пайети.

Какво общо има всичко това с Ню Йорк?

Сара Бъртън показа, че е желала да пресъздаде в роклите, панталоните и палтата си жизнеността и характера на " голямата характерност " на града, като всяко създание има собствен " личен темперамент ". Поради тази причина някои от тоалетите са с внезапна кройка, а други са деликатно драпирани или направени от рязана дантела - още едно увещание за предходна сбирка, направена от Маккуин, който постави завършек на живота си през 2010 година
          
" Америка и Ню Йорк постоянно са били основна част от Alexander McQueen и са ни подкрепяли извънредно доста като фешън къща. Чудесно е да отдадем дължимото самопризнание и да дойдем и да покажем ревюто си в Ню Йорк, който е необикновено място ".

Що се отнася до мицела, Сара Бъртън споделя, че се въодушевява от ярките цветове на същинските гъб и. Мицелът е главната " растителна " част на гъбата, състояща се от хиляди деликатни, преплетени влакна с кафези, които обезпечават имунен отговор на гъбите.     

По думите на дизайнерката сбирката е въодушевена от концепцията за общественост . " Мицелът и природата като цяло са общественост, която е доста, доста по-стара от нас ", споделя Бъртън.

Британката отбелязва също, че 85 % от сбирката е направена от устойчиви и рециклирани материи . Що се отнася до другите възможности на кожата, Сара Бъртън сподели, че един ден стилната къща може да прекрати потреблението на същински кожи.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР