Британската депутатка и бивша премиерка Тереза Мей Тереза Мей -

...
Британската депутатка и бивша премиерка Тереза Мей Тереза Мей -
Коментари Харесай

Тереза Мей с обвинения към правителството на Борис Джонсън

Британската депутатка и някогашна премиерка Тереза Мей  Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 година в упрекна държавното управление, че заплашва мира в Северна Ирландия и по този метод слага на риск целостта на Обединеното кралство със законопроекта, който трансформира клаузи в контрактуваното с Европейски Съюз съглашение за Брекзит, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Консервативната депутатка, която ръководеше кабинета по време на договарянията за Брекзита от 2016 доникъде на 2019 година, съобщи, че няма да гласоподава за оферти от приемника й Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е текст, който по думите й "би нанесъл неизмерими вреди на репутацията на Обединеното кралство ". Предизвикалият гнева на Европейски Съюз законопроект, който сега се преглежда в английския парламент, частично трансформира наличието на подписаното през януари съглашение с 27-те и това по личното самопризнание на Лондон се равнява на нарушаване на интернационалното право, отбелязва Агенция Франс Прес.

Текстът по-конкретно трансформира някои клаузи за Северна Ирландия, които имат за цел да се избегне връщане на твърда граница сред двете Ирландии, тъй като това би могло да дестабилизира мирното съглашение от 1998 година, поставило завършек на три десетилетия принуждение. "Волята на държавното управление да се откаже едностранно от интернационално съглашение, което е подписало, води до подозрения до каква степен то има волята да съблюдава Белфасткото спокойно съглашение ", съобщи Тереза Мей  Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 година в в Народното събрание.

Според Мей това може да провокира съмнение в някои общности към английското държавно управление и съответно да се отрази "на желанието на жителите на Северна Ирландия да продължат да са част от Обединеното кралство ". "Правителството не укрепва целостта на Обединеното кралство като дава тип, че се държи твърдо с Европейски Съюз, а слага целостта на Обединеното кралство в заплаха и това е неразумно и безконтролно ", съобщи Мей.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР