Британската частна телевизия ITV може да получи най-малко 150 млн.

...
Британската частна телевизия ITV може да получи най-малко 150 млн.
Коментари Харесай

Краят на една епоха: ITV се отказва от офиса си в Лондон след 40 години

Британската частна телевизия ITV може да получи минимум 150 млн. паунда (193 млн. долара) от продажбата на централата си в Лондон. Сградата се намира в централната част на английската столица наоколо до Лондонското сити и брега на река Темза.

На мястото ще бъде издигната 31-етажна жилищна постройка с 213 жилището, както и офиси и студия, оповестява Financial Times, представен от Bloomberg.

Телевизията употребява постройката от 4 десетилетия, в началото чартърен, а през 2013 година я купува за 56 млн. паунда. ITV стартира главен ремонт на офисите през 2017 година и се изнася от тях с концепцията да се върне след обновяването им.
 Телевизията употребява постройката от 40 години
Източник:

Телевизията употребява постройката от 40 години

Главният изпълнителен шеф Каролин МакКол обаче взема решение да продаде постройката, а малкия екран да остане в новите си офиси в прилежаща част на центъра на Лондон. Някои от стратегиите на ITV сe снимат и в студиа в Западен Лондон, които са благосъстоятелност на BBC.

Районът, в който се намира постройката на ITV, става все по-предпочитана локация за офиси, а компании като рекламния колос WPP към този момент се местят там.

Продажбата е поверена на организацията за недвижими парцели Knight Frank.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР