Британската боксова битка при най-тежките може да се превърне в

...
Британската боксова битка при най-тежките може да се превърне в
Коментари Харесай

Джошуа - Фюри може да стане факт още тази година

Британската боксова борба при най-тежките може да се трансформира в действителност много по-скоро от предстоящото. Това съобщи промоутърът Еди Хърн, който работи за сегашния международен първенец в тежка категория на МБФ и притежател на супершампионската купа на СБА Антъни Джошуа.

Хърн разяснява за Sky Sports News, че е провел диалог с Тайсън Фюри, който пък е имал контакти със самия Джошуа. По думите на Хърн, сходен конфликт може да се състои още през 2018 година.

“Говорих с Тайсън Фюри. Той даже се е свързал с Антъни Джошуа през уикенда, тъй че всички беседваме. Нека ви кажа, че това е дуел, който бихме създали през 2018 година. Няма да е идващият мач, тъй като знаем в какво се целим в тази тенденция. Искаме да спечелим всички пояси. Ще би трябвало да е през лятото или след това”, разкри Хърн.
 Тайсън Фюри е новият крал на кръга @@@
“Вече виждам, че Тайсън желае 60-40 при парите. Това не е нашата концепция, само че сме съгласни за борба с Фюри. Освен това той счита, че може да влезе във форма до април, само че аз не виждам по какъв начин това ще се случи”, продължи промоутърът.
 Антъни Джошуа завоюва с спорен механически нокаут против Такам @@@
“Не можем да концентрираме вниманието си върху човек, който към момента има да смъква 40 кг и няма лиценз. Но сме подготвени да му дадем този пердах. Той обезверено желае да се завърне. Така че лятото или зимата на 2018 година е действителна възможност”, съобщи още Еди Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР