Британската авиокомпания Върджин атлантик съобщи днес, че всички пътници и

...
Британската авиокомпания Върджин атлантик съобщи днес, че всички пътници и
Коментари Харесай

Пътници и екипаж на полет от Барбадос до Лондон бяха поставени под карантина

Британската самолетна компания " Върджин атлантик " заяви през днешния ден, че всички пасажери и членове на екипажа на аероплан, извършил под наем полет от Барбадос до Лондон, са били сложени за малко под карантина заради огромен брой болни хора на борда, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

След приземяването на самолета на лондонското летище " Гетуик " 448 пасажери, завръщащи се във Англия след обиколка на Карибите с круизния транспортен съд " Прециоза ", и членовете на екипажа са били въведени в медицински център на аерогарата за прегледи. Според известието на самолетната компания " огромен брой клиенти " са се почувствали зле на борда и по случая се прави цялостно следствие.

От летищната здравна работа споделиха, че 30 индивида са били подложени на лекуване, а трима са били пратени в болница за по-подробни проучвания.

Базираната в Швейцария компания " Ем Ес Си Крузиз ", която е оператор на круизния лайнер, сподели, че също води следствие и търси информация от лекарите в Лондон, сподели неин представител. Той означи, че по време на двуседмичното корабоплаване не е имало случаи на остри стомашни неразположения на кораба.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР