Британската авиокомпания „Бритиш Еъруейс“ преустанови всички директни полети от и

...
Британската авиокомпания „Бритиш Еъруейс“ преустанови всички директни полети от и
Коментари Харесай

„Бритиш Еъруейс“ преустанови всички полети от и до Китай заради коронавируса

Британската самолетна компания „ Бритиш Еъруейс “ прекрати всички директни полети от и до Китай поради разпространяването на новия ковид.

От компанията обявиха, че решението влиза в действие неотложно, написа Би Би Си.
Новият ковид: Как се популяризира заболяването в Европа? У нас има две готови отделения, при положение, че се записва инфектиран
Вирусът аргументи гибелта на повече от 130 души, като в това време хиляди, главно в Китай, бяха инфектирани. Коронавирусът се популяризира и до минимум 16 страни, от които Франция и Германия.

Стотици чужденци бяха евакуирани от град Ухан, провинция Хубей – огнището на болестта.

Британското държавно управление провежда незабавна евакуация на свои жители, като се допуска, че към 300 британци са в провинцията все още.
Три нови случая на инфектирани с ковид в Европа Трима души, работещи в една компания в Южна Германия, са изолирани и под наблюдаване
Австралия също възнамерява да сложи под карантина близо 600 от своите жители, които се прибират от Китай. Те ще бъдат под наблюдаване в продължение на две седмици на Коледния остров – на към 2000 км от континента.

От „ Бритиш Еъруейс “ се извиниха за породеното стеснение, само че дефинираха сигурността на своите пасажери и екипаж като номер едно приоритет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР