Британската антидопингова агенция (UKAD) е готова да възобнови процеса относно

...
Британската антидопингова агенция (UKAD) е готова да възобнови процеса относно
Коментари Харесай

Тайсън Фюри все по-близо до завръщане на ринга

Британската антидопингова организация (UKAD) е подготвена да възобнови процеса по отношение на допинг абсурда с Тайсън Фюри от началото на 2015-та година.

От организацията са подготвени да изслушат някогашния първенец през декември, защото са към този момент са уверени, че Фюри е изцяло стимулиран да се завърне на кръга и ще се яви на чуванията.

От UKAD настояват, че допинг пробите на Тайсън Фюри и неговия братовчед Хюи Фюри направени при започване на 2015-та година са се оказали позитивни за съществуването на неразрешеното вещество нандролон. Процесът стартира през май тази година, само че от този момент чуванията се отсрочват.

" Причината, заради която всичко продължава толкоз дълго време, е, че юридическият екип на Фюри непрекъснато отлагаше датата за обновяване на чуванията. Сега те най-накрая го направиха, и съвещанието ще се организира през декември ", изясни генералният секретар на UKAD Робърт Смит.

When you think you have moves, but realise that your just a fat mess lol who says working out can't be fun. @bendavison_

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 21, 2017 at 1:33pm PST

Остава да разберем дали този път Тайсън Фюри ще се яви на чуванията, което ще бъде и показателно дали неговите планове да се завърне на върха в тежка категория са действителни.

Just bumped in to Tony soprano on the train #BigJohnfurythedaddy.

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 24, 2017 at 2:36am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР