Британската актриса Ванеса Кърби ще изиграе Жозефин във филма Kitbag

...
Британската актриса Ванеса Кърби ще изиграе Жозефин във филма Kitbag
Коментари Харесай

Това е новата Жозефин на Наполеон

Британската актриса Ванеса Кърби ще изиграе Жозефин във кино лентата " Kitbag " ( " Войнишка торба " ) на режисьора Ридли Скот, заяви " Дедлайн ". Кърби заменя отказалата се от ролята Джоди Комър, написа life.dir.bg.

Според изданието повода е отлагането на фотосите за кино лентата поради пандемията, които в началото бяха планувани за края на 2021 година, и проблеми с графика на актрисата.

Историческият филм - продукция на стрийминг платформата на " Apple ", ще наблюдава началото на пътешествието на бъдещия император и възхода му към славата през призмата на връзката му с Жозефин, която става негова брачна половинка през 1796 година Сценарист на кино лентата, чиято премиерна дата на този стадий не се оповестява, е Дейвид Скарпа.

Новият план дава опция на Ридли Скот да се завърне към интервал, по време на който се развива действието в първия му игрален филм " Дуелистите " (1977). С него Скот печели наградата за дебютен филм на кинофестивала в Кан.

В ролята на Наполеон Бонапарт феновете ще видят 47-годишния артист Хоакин Финикс. През 2020 година Финикс завоюва първия си " Оскар " за удивителното си преобразяване в облика на Жокера в едноименния филм.

84-годишният Ридли Скот е измежду звездите от ранга на Мартин Скорсезе и Опра Уинфри, които " Apple " съумя да притегли за стрийминг платформата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР