Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор Джо Джонас

...
Британската актриса Софи Търнър съди бившия си партньор Джо Джонас
Коментари Харесай

Софи Търнър завежда дело срещу бившия си съпруг Джо Джонас

Британската актриса Софи Търнър съди някогашния си сътрудник Джо Джонас с искане той да върне двете им деца в " нормалното им местожителство " във Англия, оповестява BBC.

Преди месец стана ясно, че звездната двойка се развежда след повече от четири години брак. Тогава те дефинираха раздялата си като " другарска ", само че в четвъртък юристите на 27-годишната актриса от сериала " Game of Thrones " (Игра на тронове) подадоха молба в съда, в която настояват, че Джонас " непозволено задържа " децата им в Ню Йорк.

34-годишният американски артист от групата " Джонас брадърс " желае взаимно настойничество над двете им дъщери - Уила, родена през 2020 година, и второто им дете, което се роди предходната година, само че чието име не е оповестено обществено.

В правосъдните документи се споделя, че непрекъснатият дом на двойката е във Англия и Джонас погрешно е твърдял в молбата си за бракоразвод, че децата, които имат двойно поданство, са живели във Флорида през шестте месеца преди да я подаде.

Търнър и Джонас са се съгласили, че на децата е било разрешено да пътуват до Съединени американски щати през август, където татко им е бил на турне, само че това е било единствено " краткотрайно съглашение ".

В правосъдното заявление се споделя още, че двойката се е срещнала в края на предходната седмица, с цел да разиска раздялата си, по време на която Търнър е повторила " контрактувания проект " децата да се върнат " вкъщи в Англия ". Твърди се обаче, че някогашният ѝ сътрудник е отказал да върне паспортите им и да ги изпрати назад вкъщи.

В момента Софи Търнър е в Ню Йорк дружно с децата си. Наскоро тя беше забелязана да вечеря в американския метрополис в компанията на поп изпълнителката Тейлър Суифт, която доста от дълго време също е била по отношение на Джо Джонас.

Представител на Джонас показва пред CNN, че децата на изпълнителя с Търнър са " прекарали по-голямата част от живота си в Съединени американски щати " и са американски жители.

В правосъдните документи английската актриса твърди още, че е схванала за импортирания иск за бракоразвод от медиите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР