Британската актриса Натали Дормър, позната с ролите си във филмови

...
Британската актриса Натали Дормър, позната с ролите си във филмови
Коментари Харесай

Чаровната Марджъри от Игра на тронове тайно се сдоби с COVID бебе

Британската актриса Натали Дормър, позната с функциите си във кино и телевизионни продукции като " Игрите на глада ", " Игра на тронове " и " Династията на Тюдорите ", разкри, че по време на изолацията поради коронавирусната пандемия се е сдобила с първа рожба, заяви уеб сайтът на сп. " Пийпъл ", съобщи Българска телеграфна агенция.

" Коронавирус бебето " на 39-годишната Дормър се е появило скрито на бял свят през януари. Актрисата обаче е зарекла приятелите и фамилията си да мълчат, с цел да ѝ обезпечат време да се приспособи към майчинството, преди да оповести значимото събитие.

Натали Дормър е разкрила, че е станала майка в подкаст на своята другарка, журналистката и телевизионна водеща Естер Ранцен, споделяйки, че е " изтощена, само че влюбена ".

Бебето - момиченце, е първо за Натали и колегата ѝ Дейвид Оукс, който също е артист. Двамата са дружно от 2018 година

" Това е идеалното нещо за правене по време на пандемията - да забременееш и да родиш. Може и да прозвучи като факсимиле, само че си представям по какъв начин щерка ми седи в някой бар след 30 години и споделя, че е " Коронавирус бебе ". Мисля, че ще се нароят много " Коронавирус бебета ", тъй като какво друго им остава на хората да вършат под карантина? ", споделя Натали Дормър.

Актрисата добавя, че приспособяването към майчиния график на сън е по-трудно, в сравнение с работата на снимачната площадка. " Повече в никакъв случай няма да се окайвам от дългите снимачни часове, тъй като недоспиването е напълно друго нещо ", споделя Дормър, и прибавя, че не изключва опцията да се завърне на работа, като желанието ѝ е да откри театрална роля, с цел да може да прекарва допустимо най-вече време с щерка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР