Британската актриса Кийра Найтли разкри как се казва новородената й

...
Британската актриса Кийра Найтли разкри как се казва новородената й
Коментари Харесай

Кийра Найтли разкри как се казва новородената й дъщеря

Британската актриса Кийра Найтли разкри по какъв начин се споделя новородената й щерка, написа Ю Ес Ей Тудей.

Детето към този момент е на на съвсем 2 месеца, само че Найтли и брачният партньор й, музикантът Джеймс Райтън , не изневериха на практиката да държат персоналния си живот настрана от медиите.

Все отново Кийра Найтли сподели, че са избрали името Дилайла за новия член на фамилията.

Това е второто дете на актрисата. Първото се роди преди 3 години, още веднъж момиченце и двамата взеха решение да го кръстят Еди. Актрисата даде изявление, в което сподели, че не е елементарно да работи, до момента в който още кърми бебето.

" Понякога не помня къде се намирам и какъв въпрос са ми задали. Бебе на 6 седмици може да бъде доста натоварващо. ", сподели Кийра Найтли, която без терзания разкри, че на всички места носи със себе си помпа за кърма и постоянно я употребява.-->

Актрисата сподели, ч е фризьори и гримьори са й помогнали да се приготви за изявлението, само че добави, че всекидневно не наподобява толкоз стилна и по нищо не се разграничава от другите дами, които имат дребни деца.

" По през целия ден вървя по пижама, не си сресвам косата и разрешавам в къщата да бъде цялостна неразбория. Не се срещам с никакви хора, с изключение на тези, които ми носят храна. ", споделя Кийра Найтли за всекидневието си.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР