Британска стюардеса бе намерена мъртъв на борда на суперлуксозна яхта

...
Британска стюардеса бе намерена мъртъв на борда на суперлуксозна яхта
Коментари Харесай

Стюардеса бе открита мъртва след пиянска нощ на борда на суперлуксозна яхта за 6 милиона паунда

Британска стюардеса бе открита мъртъв на борда на суперлуксозна яхта на стойност 6 млн. паунда, часове откакто означи спечелването на дузпи на Англия в мача против Колумбия. Това съобщи в. " Мирър ".

Смята се, че 33-годишната Ребека Бойл е претърпяла съществено пострадване на врата след пиянска нощ на пиянство в Италианската ривиера във вторник вечерта.

Колегите й се разтревожили, когато на идната заран Ребека не се появила на закуска. По-късно откриха безжизненото й тяло в каютата й. Полицията третира гибелта като акцидент и не я намира за подозрителна, само че въпреки всичко ще разпита очевидци на случая и членове на екипажа.



Изследователите считат, че стюардесата евентуално е счупила врата си, когато влизала в стаята, и поради това умряла.

Ребека Бойл, която е от Лондон, имала забележителен трудов стаж в промишлеността и почнала да работи на записаната в Малта яхта La Polonia едвам седмица преди гибелта си.



Според очевидци британката е гледала мача сред Англия и Колумбия на борда на яхтата, само че по-късно е посетила бар край пристанището с членове на екипажа от друга близка яхта. След завръщането бандата влезнала в горещата вана на La Polonia, където траяла да пие алкохол.

Полицията не е определила какво количество алкохол е изпила Ребека преди гибелта си, само че се чака цялостна аутопсия, с цел да откри повода за случая.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР