Британска майка на четири деца, живееща на социални помощи, стана

...
Британска майка на четири деца, живееща на социални помощи, стана
Коментари Харесай

Домакиня стана милионер по изключително късметлийски начин

 Британска майка на четири деца, живееща на обществени помощи, стана милионер, откакто завоюва два пъти на бинго в границите на едвам 10 дни.

Анита Кембъл от дребното британско градче Сихам спечелила 597 хиляди паунда (700 хиляди евро) на онлайн бингото Mecca.

Само седмица по-късно шансът й се усмихнал още веднъж, като дамата спечелила нови 552 хиляди паунда (647 хиляди евро) от същата игра, предава metro.co.uk. 

Кембъл разказва по какъв начин преди облагата едвам свързвала двата края, живеейки на обществени помощи в продължение на повече от година. През този интервал тя изгубила тегло заради нередовно хранене, което се отразило зле на диабета ѝ.

" Все още е като сън. На луната съм, към момента не мога да допускам. Веднага се замислих, че ще оказа помощ на децата си с тези пари ", споделя тя пред Mirror Online.

По думите ѝ в този момент тя ще може да води децата си на пазар, да купува играчки за нейния 5-годишен внук, който я попитал по телефона: " Бабо, богата ли си? Може ли малко Lego? ". Късметлийката се изнесла от остарелия си дом, като към този момент живее в нов парцел, раздавайки старите си мебели на хората в потребност.

Кембъл погасила отговорностите си, като разноските по погребението на майка й от предходната година, купила нов дом на 73-годишния си татко и платила за ин витро процедура на щерка си. Въпреки огромната облага, тя споделя, че към момента играе онлайн бинго за развлечение.

Джеймс Буурд, шеф в MeccaBingo.com, разяснява, че се радва за Анита, поздравявайки я за фантастичния шанс, който е имала. 

" Чудесно възприятие е когато някой печели огромни награди и трансформира живота си. Желаем на победителката и нейното семейство целия шанс на света ", прибавя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР