Британска компания създаде най-малкия презерватив в света. Фирмата TheyFit впечатлява

...
Британска компания създаде най-малкия презерватив в света. Фирмата TheyFit впечатлява
Коментари Харесай

Създадоха най-малкия презерватив в света

Британска компания сътвори най-малкия презерватив в света.
Фирмата TheyFit впечатлява със замайващ избор от кондоми, налични в 66 разнообразни размера, които, с изключение на всичко друго, се създават по поръчка, предава DailyMail.
Нещо повече – потребителите имат достъп до специфична измервателна канара, с цел да са сигурни, че ще получат артикул с перфектиния за тях размер.
Най-малкият кондом в света е дълъг 12.5 сантиметра и необятен 4.5 см. Стандартният презерватив нормално е с размери 18 см. на 5.2 см.
Проучванията на компанията са посочили, че „ милиони мъже претърсват интернет всеки ден в търсене на дребни кондоми и решение на своя проблем”.
Употребата на презерватив с несъответствуващ размер освен вреди на удоволствието, само че покачва риска от болести и нежелана бременност, предизвестяват здравните специалисти.
Кондомите с несъответствуващи размери носят двойно по-голям риск от разкъсване или измъкване, разкрива екип щатски откриватели.
За да решат казуса, TheyFit вземат решение да основават кондоми по поръчка, предлагайки цели 66 разновидности.
Компанията припомня, че даже „ малките” презервативи на марки като Durex и Lifestyles са с дължина от 18 см и повече.
Опаковката на продукта дава опция на мъжете да преценяват размера още на касата на магазина/аптеката, защото е посочена номиналната широчина, а не както нормално - обиколката на кондома.
Компанията показва, че не е проблем, в случай че се нуждаете от по-малък кондом, защото „ обичайните кондоми са много огромни и не са по размер на множеството мъже”.

Най-малкият модел носи името „ Е55”, като се продава в опаковка с 6 броя на цена от 6.99 паунда (близо 8 евро).
Компанията употребява букви и цифрови кодове вместо общоприетото оразмеряване в диапазона XS-XL размери, с цел да разреши на потребителите поверителност и убеденост, когато поръчват нужния кондом.
Потребител, който е пробвал „ Е” дължината или с други думи най-малкият размер, написа на уеб страницата на TheyFit: „ П реди време пробвах дребни кондоми и открих, че те са много дълги за мен. Смятах, че това е просто подъл трик, прибавен върху мен. Моят TheyFit беше съвършен – благодаря ви, че вършиме това”.
Друг консуматор, който е пробвал най-тесният размер, прибавя, че желае да поздрави компанията, че е прегърнала най-очевидната концепция.
„ Тези кондоми пасват като ръкавица”, написа той.
„ Това е първият път, в който можех да употребявам кондом, без да се тормозя, че ще се изхлузи”, прибавя потребителят.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР