Британска двойка признава, че дължи благодарност за печалбата си от 1

...
Британска двойка признава, че дължи благодарност за печалбата си от 1
Коментари Харесай

Двойка спечели 1 милион лири от лотарията благодарение на гладната си котка

Британска двойка признава, че дължи признателност за печалбата си от 1 милион лири (1,2 милиона долара) от лотарията на гладната си котка, оповестяват в. " Дейли остарял " и Юнайтед прес интеренешънъл, представени от novini.bg.

Андрю и Пола Хенкок от Мансфийлд описват, че шансът ги е споходил в края на юли. Минавайки през локална бензиностанция, съпрузите осъзнали, че са не запомнили да купят храна за котарака си Шорткейк. От бензиностанцията главата на семейство закупил лотариен билет за заличаване, който се оказал печеливш.

От неспокойствие, че са станали милионери, Андрю Хенкок още веднъж не запомнил да вземе храна за 6-годишния им рижав питомец. За отплата Шорткейк получил шунка за вечеря.

На въпрос дали котката и преди им е носила шанс, стопанинът й дава отговор: " Не бих споделил. Шорткейк е напълно естествен домакински любим ".

С облагата съпрузите, които имат компания за кетъринг, възнамеряват пътешествия до Австралия и други места по света. Единствената покупка, която към този момент са създали с парите, е нов телефон за 12-годишния им наследник.

Колкото до донеслия им шанс Шорткейк, Андрю и Пола Хенкок имат намерение да подобрят менюто му.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на
[email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР