Британска двойка, кръстила детето си на фашисткия диктатор Адолф Хитлер,

...
Британска двойка, кръстила детето си на фашисткия диктатор Адолф Хитлер,
Коментари Харесай

Осъдиха британци, кръстили бебето си Хитлер

Британска двойка, кръстила детето си на фашисткия деспот Адолф Хитлер, беше наказана за членуване в неразрешената на Острова неонацистка организация Национална акция, съобщи Би Би Си, представен от Оффнюз.

Кралският съд в Бирмингам е повдигнал обвинявания на 22-годишния Адам Томас и 38-годишната Клаудия Пататас от Банбъри, както и на техния другар - 27-годишния Даниел Богунович от Лестър, за участие в неразрешената организация Национална акция.

Съдиите от Кралския съд в Бирмингам разбрали, че двойката дала презимето Адолф на бебето си в чест на Хитлер, и видели фотоси на Томас по какъв начин приспива детето в одежди на незаконната расистка организация Ку-клукс-клан.

Неонацистката група Национална акция е учредена през 2013 година, само че бе неразрешена като терористична организация 3 години по-късно, когато отпразнува убийството на лейбъристката депутатка Джо Кокс. Тя бе простреляна и прободена от локален жител, който също имаше връзки с организацията.

В дома на Томас и Пататас служители на реда разкрили два броя ножове вид мачете. Те са били в спалнята, в която спяло бебето. При обиск са открити и два лъка, които били на няколко метра от креватчето, кухненски такъми във формата на свастика, книга с предписания за приготвянето на експлозиви The Anarchist Cookbook, както и медальони, флагове и облекла, извезани със знаци на Национална акция и нацистката паравоенна организация Шуцщафел (СС).

Съдиите реализираха единогласие след 12-часова сесия и оповестиха обвинените за отговорни. Присъдата обаче ще бъде решена идващия месец.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР