Британска дълго време страдала от проблем със задържане на урината

...
Британска дълго време страдала от проблем със задържане на урината
Коментари Харесай

Оперирана жена се вайка: След интервенцията вагината ми осакатява пенисите на мъжете, все едно там са пораснали зъби

Британска дълго време страдала от проблем със задържане на урината и в последна сметка се решила на интервенция, само че след нея тъгите ѝ станали още по-големи. 50-годишната жителка на Брайтън се разболяла от стресова уринарна инконтиненция след раждането на единственото ѝ дете. Заради това тя имала и проблеми с мъжете в леглото. Тогава Тереза Барттрам се решила да легне под ножа на хирурга, с цел да в профил недъга, написа в. " Ню Йорк пост ".  Фото © Facebook/Theresa Bartram

Жената седем години живяла без секс, като в последна сметка на нея ѝ бил подложен синтетичен възел към междинната част на пикочния канал. За няколко години Тереза не запомнила за своя кусур, до момента в който през 2009 година не се случило нещо извънредно. По време на секс нейното влагалище едвам не отрязало пениса на нейния сътрудник. " Сякаш там вътре има остри зъби. Когато той го извади, целият беше в кръв. Имаше алено леке на чаршафа ", спомня си Тереза.

Според Тереза, за случилото се е отговорен поставения в нея възел, само че лекарят траял да я твърди, че това не е по този начин. Шест месеца по-късно двойката се разделила и в този момент дамата още веднъж се опасява да прави секс с мъже.

Тереза даже пробвала да се стегне и почнала да се занимава интензивно със спорт, само че това довело до съществени проблеми за здравето ѝ, в това число диария и болки в стомаха. В последна сметка на нея ѝ била сложена диагноза: синдром на раздразнени тънки вътрешности. Предписали ѝ антидепресанти. След това пък на дамата бил изрязан пикочния мехур.
 Фото © Facebook/Theresa Bartram

Едва през 2015 година лекарите съумели да отстранен поставения в нея възел, тъй като той развалил стена на влагалището ѝ, вследствие на което се развил цирей. По време на интервенцията по отстраняването станало ясно, че мрежичката е била поставена прекомерно ниско и по тази причина се е втвърдила. " Казаха ми, че това е лесна интервенция, която ще усъвършенства моя секс живот и ще излекува незадържането, само че тя унищожи всичко. Тя направи вагината ми смъртоносно рискова и ме обрече на самотност ", вайка се Тереза.

Сега Тереза още веднъж страда от проблем с незадържането, поради което на нея ѝ се постанова непрекъснато да носи превръзки и да спи на особено фолио.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР