Британска булка, която стартира кампания за набиране на средства, защото

...
Британска булка, която стартира кампания за набиране на средства, защото
Коментари Харесай

Булка в затвор: Излъгала, че е болна от рак, за да събере пари за сватба 

Британска младоженка, която започва акция за набиране на средства, тъй като била болна от рак, признава че е излъгала за заболяването, с цел да събере 11 000 $ за мечтаната си женитба и е наказана пет месеца затвор през декември 2020.
Започвайки през юли 2017 година, Тони Стандън твърди, че има единствено два месеца живот, разказвайки за измисления си рак: „ Отиде до мозъка ми, костите ми - на всички места е. “ Тя обръсва главата си, оповестява положението си на  приятели с такава „ изясненост и детайлности “, че те не се съмнявали в нея, като дори  е дала интервюта за два вестника, по отношение на " заболяването си ".
 4 зодии, които са най-хубавите съпруги съгласно китайския хороскоп 4 зодии, които са най-хубавите съпруги съгласно китайския хороскоп
Сайтът yourtango.com e направил забавна ранглиста, която е основана на китайския хороскоп и я споделяме с вас - кои са най-хубавите съп...
Приятелите ѝ, обезпокоени за нейното здравословно положение и в предпочитание да я дарят с благополучие в " последните ѝ мигове ", са стартирали дарителска страница, с цел да създадат на двойката бъдещи съпрузи „ женитба, която заслужават “, като Стандън е приела над 11 000 $ за огромния си ден, както и настрана огромна сума за меден месец в Турция, оповестяват от магистратския съд на Честър. Съпругът ѝ е нямал никаква визия, че " болестта " е измислено, съгласно нейните думи.  Нейният „ незнаещ “ 52-годишен брачен партньор Джеймс е бил измежду излъганите, когато се оженили лятото на 2019 г в Уиднес, съгласно вестник Sun.
Приятелите на Тони Стандън в последствие стават подозрителни през 2020 г, откакто Стандън необяснимо се опълчва на „ положението “ си, с цел да пътува из Европа и по-късно твърди, че има COVID-19, съгласно Sun.
„ Всеки здраво мислещ член на обществото ще бъде ужасяващ от вашето държание “, споделя окръжният арбитър Никълъс Сандърс на 29-годишната Тони Станден, когато я осъжда в Магистратския съд в Честър, цитира вестник Sun. „ За благополучие не се случва постоянно този съд да осъжда някой, който е показал такава степен на дебелоочие, такава лакомия или такова изменничество на другарство, както вие към вашите другари и обществото, което ви е помогнало “, споделя съдията моменти преди да я осъди на 5 месеца затвор.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР