Британките, които работят в офиси, откликват повече на призивите за

...
Британките, които работят в офиси, откликват повече на призивите за
Коментари Харесай

Жените по-щедри от мъжете на работното място

Британките, които работят в офиси, откликват повече на апелите за щедрост спрямо английските мъже, сочат резултатите от анкета, представени от Ройтерс.

Всеки пети у нас работи в изнервена среда (ВИДЕО)

Около 66 на 100 от дамите дават пари за щедрост на работното си място, до момента в който това се отнася за 49 на 100 от мъжете. Изследването обхванало 1079 души във Англия и е осъществено от компанията ЮГав (YouGov). Резултатите демонстрират, че близо 60 на 100 от чиновниците изразходват по към 46 английски лири годишно, с цел да откликнат на апели за щедрост на работното си място, като купуват сладкиши, посредством директни дарения или спонсориране на сътрудник.

Кое е най-опасното работно място?

" Призивите за щедрост са огромна част от културата на работното място. Милиони от нас са спонсорирали сътрудник, който събира средства за положителната идея. От предходни изследвания знаем, че апелите за щедрост на работното място освен дават опция за поддържане на положителни дела, само че и покачват духа ", обявиха създателите на проучването. По тематиката Пет неща, които мъжете вършат, а дамите не могат (ВИДЕО) Мъжките привички, които отблъскват дамите Жените купуват книги два пъти по-често от мъжете
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР