Британката Клеър Рийс сподели с журналисти какво е преживяла, след

...
Британката Клеър Рийс сподели с журналисти какво е преживяла, след
Коментари Харесай

Британка сподели какво е да носиш една и съща рокля 20 години

Британката Клеър Рийс показа с публицисти какво е претърпяла, откакто е носила една и съща рокля 20 години, написа в. "Сън ".

Моделиерката си закупила дрехата през далечната 1997 година в магазина "Хаус ъв Фрейзър ", където работела като продавачка. Тогава била 17-годишна. Тя се обзавела с дългата рокля с презрамки с разноцветни щампи против 36 английски лири, като се възползвала от понижението, предлагано на служителките в магазина.

Клеър обличала дрехата по най-различни мотиви, като да вземем за пример при пътуването с приятелки до испанския курорт Ибиса през 2001 година. Тя била с нея и при екскурзията си в Италия след година и по време на медения си месец през 2014 година, добавя Българска телеграфна агенция.

"Винаги съм си падала по тази рокля, тъй като ми стои доста добре и е много истинска. Въпреки, че е идеалният вид за лятото, мога да я облека и през зимата с пуловер! ", възторгва се госпожа Рис.

Героинята на публикацията на в. "Сън " довери, че престанала да си купува нови облекла и избира тези от втора ръка. "Този мой избор оказва помощ на екологията на планетата и на портфейла ми ", изяснява Клеър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР