Британката Катарина Джонсън-Томпсън е лидер след първите 4 дисциплини в

...
Британката Катарина Джонсън-Томпсън е лидер след първите 4 дисциплини в
Коментари Харесай

Джонсън-Томпсън отправи сериозно предизвикателство към Тиам

Британката Катарина Джонсън-Томпсън е водач след първите 4 дисциплини в седмобоя при дамите на Световното състезание по лека атлетика в Доха. Световната шампионка на закрито в петобоя от Бирмингам 2018 събра 4138 точки след провеждането на дисциплините 100 метра с трудности, скок височина, подтикване на гюле и спринт на 200 метра.

Нав тора позиция е огромната любимка за златото - настоящата олимпийска, европейска и международна шампионка Нафисату Тиам. 25-годишната белгийка е с 4042 точки. В подреждането следват три американки, които, по всичко проличава, че ще се борят за бронза - Кендел Уилямс (3855 т.), Ерика Бугард (3853) и Ани Кунц (3840).
 Кошмарен ден претърпя през вчерашния ден едан от двете австрийки, участващи в седмобоя - Ивона Дадич. Тя имаше невероятния малшанс да се препъне в затруднение още в първата дисциплинираност - хърделите на 100 метра. Дадич се разплака, не записа резултат и не започва в идващите дисциплини. Днес ще се изиграят останалите три дисциплини - скок дължина, мятане на копие и тичане на 800 метра.
ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В СЕДМОБОЯ ПРИ ЖЕНИТЕ ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР