Британката Елизабет Хоад, която е на 49 години и живее

...
Британката Елизабет Хоад, която е на 49 години и живее
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Моделка иска да се „омъжи” за кучето си

Британката Елизабет Хоад, която е на 49 години и живее в Аскът, графство Бъркшър, е решила да се „ омъжи” за кучето си, защото към този момент се е отказала от мъжете след 220 несполучливи срещи.

Бившата моделка желае да убеди духовник от локалната католическа черква да благослови нейния заветен съюз с 6-годишния голдън ретриийвър Логан.

Англичанкатае решила да носи златна брачна халка, а Логан да има златен нашийник, бомбе, сако и вратовръзка.

На церемонията ще кумуват неговите приятелчета – хъскитата Аякс и Беър. Елизабет желае церемонията да се организира на 2 август, когато се навършва тъкмо една година, откогато тя е избавила Логан от кучешкия подслон.

На церемонията ще участват 20 другари на някогашния модел, а по-късно ще отидат на меден месец в хотел, където пускат кучета.

Елизабет, която до момента се е сгодявала два пъти, само че в никакъв случай не се е женила, споделя: „ Приключих с мъжете. За осем години излязох на 220 срещи, откакто се бях записала в шест уеб страницата за запознанства, и всички те се оказаха цялостен неуспех. Затова взех решение, че сватбата с Логан ще е една добра идея”.

„ Той е постоянно до мен и ние доста се обичаме. Някои могат да си помислят, че съм изцяло побъркана, само че усещам, че съм взела вярното решение. Това е моят метод да заявя, че вечно ще бъдем заедно”, добавя Елизабет.

Превод от в. „ Сън”
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР