Британка туристка, която падна от круизен кораб край бреговете на

...
Британка туристка, която падна от круизен кораб край бреговете на
Коментари Харесай

Британка оцеля 10 часа след падане от круизен кораб

Британка туристка, която падна от круизен транспортен съд край крайбрежията на Хърватия, бе избавена и е в положително здраве, откакто изкара цяла нощ във водите на Адриатическо море, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Бях във водата в продължение на 10 часа, едни чудесни момчета ме избавиха, съобщи дамата пред хърватската национална телевизия в неделя. „ Късметлийка съм, че съм жива “, добави тя.

Туристката, която сподели, че паднала от задната част на кораба „ Норвежка звезда “, бе открита от хърватската брегова защита на 1,3 км от мястото, където паднала зад борда на към 95 км от хърватския бряг.

Спасителите имали поради вятъра и морските течения, с цел да дефинират региона за издирването ѝ.

„ Спасихме човешки живот, това възприятие не може да се съпостави с нищо друго “, съобщи капитанът на избавителния транспортен съд Ловро Орешкович.

„ Норведжиън круиз лайн “ отхвърли да разяснява по какъв начин пътничката е паднала зад борда. Компанията уточни единствено, че е щастлива, че пътничката е открита жива и е добре и че скоро ще се събере със фамилията и приятелите си.

Инцидентът станал, когато круизният транспортен съд „ Норвежка звезда “ пътувал за Венеция.

Според английски медии избавената пътничка се споделя Кей Лонгстаф, на 46 години. Тя споделила на един от спасителите, че извършения по йога и пеене и помогнали да оцелее 10 часа в намерено море, писа в. „ Сън “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР