Британка реши да провери защо от ученическата униформата на дъщеря

...
Британка реши да провери защо от ученическата униформата на дъщеря
Коментари Харесай

Британка разряза училищната униформа на 7-годишната си дъщеричка и се натъкна на изключително гнусна находка

Британка реши да ревизира за какво от ученическата униформата на щерка й се носи неприятна миризма и остана потресена от това, което откри, когато я разряза.

31-годишната британка Натали Къркууд била мощно обезпокоена от неприятния аромат, който се разнася от полата на 7-годишната София и решила да я разпори. След като разрязала плата, с смут забелязала, че вътре е зашита мъртва мишка.



„ Почувствах същинско омерзение, когато открих мишката в полата. Дъщеря ми е обличала полата доста пъти. Какво ще стане, в случай че това се отрази на нейното здраве?”, попита разтревожената родителка.



Натали Къркууд купила полата от един от магазините на Asda през есента на предходната година.Тя към този момент се е обърнала към продавача с запитване по какъв начин мъртвата мишка се е озовала в дрехата на момиченцето й.



„ Казаха да занеса полата и мишката в магазина. Аз възразих и им отговорих, че поради неприятната миризма, не желая да качвам мъртвото животно в колата си. Тогава ми дадоха обещание да изпратят пощальон, само че той още не е пристигнал. Мишката и полата не престават да си стоят в чанта до вратата”, споделя възмутената майка.



След като историята на Натали Къркууд станала обществено притежание, от Asda дали обещание да проведат следствие. " Започнахме подробно следствие на това по какъв начин мишката е попаднала в полата, създадена предишното лято”, декларират от компанията.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР